– En vänlig men bestämd guide till de singelmän som är intresserade av att interagera med eller titta på par och kvinnor på klubben.

Blue Vision är känt för sina spontana besök av härliga par som ofta piffar till besöken för de övriga besökarna, både genom att visa upp sig och ibland bjuda in andra att delta. Detta är något både vi och de andra besökarna är väldigt glada för, och för att få paren och kvinnorna att trivas så bra som möjligt på klubben så vill vi gärna delge er våra tankar om detta och om hur singelmän förväntas bete sig hos oss.

En del par vill bara ha sex inför andra, andra par söker andra par/extra tjejer eller extra hjälp från RENLIGA, RESPEKTFULLA, POTENTA MÄN. Ju mer singelmännen respekterar detta, desto bättre stämning blir det bland alla och desto större blir chansen att få se mer/delta.

När inte alla känner varandra är det viktigt att mer erfarna män ser efter hetsporrarna. Det är absolut ingen rättighet att få vara med och leka eller titta, en måste förstå spelreglerna, vara renlig och respektfull och lyhörd.
Ett NEJ ska genast respekteras!

Så kamratuppfostran från de mer erfarna männen är mycket viktig. Se det inte som att tjalla om ni märker en man som inte passar in i detta exklusiva sällskap, säg genast någon i personalen om en besökare går över gränsen.
Kvinnornas och parens säkerhet, bekvämlighet, njutning och fantasier kommer först. Klubben är inte blyg att portförbjuda män som inte passar in men behöver övriga deltagares vakande ögon och hjälp.

För att Blue Vision ska locka och attrahera par & singelkvinnor är det viktigt med just männens renlighet, lyhördhet och RESPEKT.

Onsdagar och lördagar (mellan specifika tider) är tillägnad till paren i en smula mer organiserad form för då finns en formell inbjudan från klubben till par och även en tradition att Blue Vision hyser parträffar och att par söker sig hit. Då har även paren vår eventavdelning för sig själva men det finns både en plats för de andra besökarna kan titta in i eventavdelningen (de ser inte hela avdelningen) samt så kan paren bjuda in personer bland de andra besökarna att delta inne på avdelningen. Utöver det kan paren naturligtvis röra sig fritt i resten av bion och interagera med de personer de finner intressanta.

Alla är alltid välkomna till Blue Vision men nu är alla singelmän som har en benägenhet att bli lite heta på gröten varnade: Är Du inte renlig & respektfull blir Du portförbjuden på livstid.

Vi tolererar ingen fylla på klubben, en tränger sig inte på andra, är inte påflugen och låter paren och kvinnorna som går in på bion i lugn och ro hitta sin plats och själva komma i gång. Kom ihåg att avvakta en inbjudan, var EJ påstridig eller tjatig!

Så summan av kardemumman är:
– Vi är enormt glada för de par och singelkvinnor som besöker Blue Vision och hoppas att kunna göra vår klubb ännu mer tilltalande för dom!
– Ju bättre paren/kvinnorna blir behandlade desto fler av dom kommer komma till oss.
– Paren/kvinnorna kommer närhelst de önskar under såväl dagen, kvällen som natten och det går aldrig att förutse av oss i personalen, vi kommer heller aldrig berätta för andra besökare vilka som befinner sig inne på bion.
– Om Du beter dig så kommer Du alltid vara varmt välkommen och ett uppskattat tillskott till vår kåta och glada skara!

Välkomna!