Blue Vision är en lek- och mötesplats för vuxna – en gayklubb som välkommnar alla open minded people. Det spelar ingen roll om du är gay, hetro, bi, trans, kinky, par, swinger, gillar bsdm eller fetisher.
Alla är välkomna!

Hos oss kan du busa i bion, stämma träff, träffa nya vänner, titta på film, hyra och köpa film och handla sköna sexleksaker och annat kul. Eller kom förbi och häng lite så bjuder vi på kaffe.

Vi har olika teman olika dagar men Blue Vison är alltid öppet för alla!

Regler & respekt

  • Respektera dina medmänniskor.
  • Prata inte om vad som händer på klubben, varken utanför klubben eller bland medlemmarna. Använd sunt förnuft.
  • Ett nej är ett nej och skall ovillkorligen respekteras av alla.
  • Försäljning av droger eller sexuella tjänster är strängt förbjudet och kommer att leda till omedelbar avstängning och polisanmälan.
  • Störande personer kommer att avvisas utan återbetalning av inträde.
  • All fotografering är strängt förbjuden i Bion.
  • Åldersgräns 18 år.

Blue Vision öppnade 1994 och är en av Stockholms största och mest välbesökta porrklubbar. Sedan januari 2018 är vi nya ägare som utvecklar verksamheten.

På våra 700 kvm hittar du

Bion där du kan cruisa, busa och titta på film. I den mörka labyrinten finns det fem stora filmskärmar och en mängd små skärmar, sköna soffor, gott om små rum, dark room, låsbara bås, mängder med gloryholes samt lekredskap. För de som vill kika på den nya Separata avdelningen genom galler finns nu fina voyeur-möjligheter.

Nya Separata avdelningen med bland annat Stockholms största säng (?), tandem-sling och UV-belyst trippelsäng. 

Butiken som vi just nu fyller med sköna sexleksaker. Vårt sortiment rymmer allt från massageoljor, sexiga underkläder och piskor till dildos och fleshlights. Vi har produkter för både henne och honom.
Vi har mer än 20-års branschvana och hjälper dig gärna med att hitta rätt produkter för dina  önskemål och behov.

Multivideokabiner  för dig som gillar att vara i fred har vi en mängd videokabiner med mer än 15 000 filmer i 30 olika genrer att välja mellan från marknadens alla producenter.

Film Vi har ett suveränt utbud av film med tusentals titlar att köpa.

Vår trevliga personal  – du är alltid välkommen in på en fika!

Vill du vara naken eller byta om? Låsbara omklädningsskåp och handdukar finns – ta med eget hänglås. Du kan även lämna in kläder och persedlar i kassan för säker förvaring.

Välkommen till oss!
önskar
Anders, Fredrik & Antoinette