BION

Vår 400 kvm stora bio tillika cruising area är en sann lekplats med labyrinter, gloryholes, slings, dark room och många mindre rum, bl.a fem rum med storbildsskärmar och sköna soffor, fyra rum utrustade med speciella hjälpmedel samt videokabiner om Du vill ha det mer privat.
Vi visar runt + 100 filmer i olika genrer.

Det finns också en skön lounge-del där vi bjuder på kaffe och Du kan även köpa dricka och snacks hos oss, allt för att våra besökare ska trivas så mycket som möjligt.

Vill Du vara naken eller byta om? Låsbara omklädningsskåp och handdukar finns.
Du kan även lämna in kläder och persedlar i kassan för säker förvaring.

Vår bio besöks både av singlar och par, av alla kön och med alla läggningar och åldrar.

Många undrar vilka tider det är störst chans att träffa t.ex. par och kvinnor hos oss och vårt enda svar är: Paren/kvinnorna kommer närhelst de önskar under såväl dagen, kvällen som natten och det går aldrig att förutse av oss i personalen, vi kommer heller aldrig berätta för andra besökare vilka som befinner sig inne på bion.
De män som är intresserade av att träffa/titta på par och kvinnor hos oss kan läsa mer här.

 

Entré till Bion: 
Sön – Tors: 150 kr/person
Fre – Lör: 200 kr/person
Sön – Tors  Ungdom 18-25 år (visa leg): 100 kr/person
Pensionärer: 100 kr (endast innan kl. 15.00) 

 

NYFIKEN PÅ HUR DET SER UT?

Kika på kartan nedanför!

EVENTAVDELNINGEN

Här finns Stockholms största säng, tandem sex-slings, ett bondage-kors (st. Andrews cross) och annat kul!
Det finns även ett rum där Du kan visa upp sig för bions andra besökare om lusten finns, utan att de kan ”delta i akten”, extra fantastiskt för exhibitionister och voyeurister! Det är en plats som varit otroligt uppskattad av våra besökare, oavsett vilken sida de befunnit sig på!
Naturligtvis finns det även skärmar där ett stort urval av filmer rullar hela tiden.

Vår eventavdelning är öppen för alla bions besökare under de flesta dagar och tider, men med undantag för våra event-/temakvällar samt tider då avdelningen är uthyrd.

Under våra event-/temakvällar håller vi vår eventavdelningen tillgänglig specifikt för de som besöker eventet. Det innebär att bions resterande besökare inte kan komma in på eventavdelningen under den tiden men däremot kan eventets besökare röra sig fritt inne på både eventavdelningen och i resten av bions utrymmen.

Vår eventavdelning går även att hyra för mer privata lekar, separata swingerssällskap, GB, ja för det mesta faktiskt! Det går även bra att kontakta oss om Du har andra specifika önskemål och tankar så ska vi försöka tillgodose Dina/Era behov!

 

Event-/Temakvällar:
Onsdagar 20.00 – 01.00 – Par
Torsdagar 20.00 – 02.00 – Naket
Lördagar 20.00 – 02.00 – Par

Kika i Aktuellt – ibland finns mer info om kvällens tema där!
 

Karta över bion och eventavdelningen