Blue Vision är känt för sina spontana besök av härliga par, tex i fredags den 9 feb kom fem oanmäla par och piffade till kvällen för de övriga besökarna. Paren kommer när de önskar under såväl dagen, kvällen som natten.

En del par vill bara ha sex inför andra, andra par söker andra par/extra tjejer eller extra hjälp från RENLIGA, RESPEKTFULLA, POTENTA MÄN.

På lördagar och onsdagar är det i en smula mer organiserad form för då finns en formell inbjudan från klubben till par och en tradition att Blue Vision hyser parträffar och att par söker sig hit.

I dagsläget sker allt i Bion – en lekplats för vuxna på 300 kvm som består av flera rum med soffor, säng, BDSM-redskap som bl a Kors & Sling. Det finns även ett flertal kabiner och ett låsbart rum med en soffa/säng, detta rum ger dock övriga besökare möjlighet att kika in genom en liten glasruta vilket en del går igång på. Under gårdagen stod män i kö för att dels kika och för att lösa av varandra och hjälpa kvinnan i leken .

När inte alla känner varandra är det viktigt att mer erfarna män ser efter het-sporrarna. Det är absolut ingen rättighet att få vara med och leka eller titta, man måste förstå spelreglerna, vara renlig och respektfull och lyhörd. Ett NEJ ska genast respekteras. Därför är kamratuppfostran från de mer erfarna männen mycket viktig. Se det inte som att tjalla om ni märker en man som inte passar in i detta exklusiva sällskap, säg genast till i entrekassan på Blue Vision om någon går över gränsen.

Kvinnornas och parens säkerhet, bekvämlighet, njutning och fantasier kommer först. Klubben är inte blyg att portförbjuda män som inte passar in men behöver övriga deltagares vakande ögon och hjälp. För att detta ska locka och attrahera par & singelkvinnor är det viktigt med just männens renlighet, lyhördhet och RESPEKT.

Vi planerar att bygga ut biografområdet med ett större rum enbart för par lördagar och ev onsdagar mellan 20:00 till 00:00, sen kan de par som vill eller under lektiden 20 till 00 även fritt besöka den publika biografen men singelmän kan då EJ beträda parområdet. I väntan på detta bygge sker allt i den nuvarande biografen.

Känn er välkomna men nu är alla singel-MÄN varnade, är du inte renlig & respektfull blir du portförbjuden på livstid. Ingen fylla på klubben, man tränger sig inte, är inte påflugen och låter paren som går in på Bion i lugn och ro hitta sin plats och själva komma i gång, avvakta en inbjudan, var EJ påstridig eller tjatig.